Ez a 8 „egészséges” élelmiszer, valójában ártalmas lehet:
Gyerekkorunktól kezdve azt tanították, hogy a tejtermékek táplálkozásunk alapvető építő kövei kell, hogy legyenek. Ez azonban koránt sincs így. Habár a tej valóban értékes kalciumot és D-vitamint tartalmaz, ami elengedhetetlen a szervezetnek, de ennek ellenére gyakori fogyasztásával könnyen túlléphetjük a napi ajánlott kalóriabevitelt. Ugyanilyen veszélyt rejt magában a gyakori hús,-és tojásfogyasztás.
Táplálkozz inkább tudatosan: az átlagos napi kalóriabevitelednek megfelelő arányban fogyassz tejet, ezen kívül próbáld egyéb forrásokból pótolni a D-vitamint, fehérjét és kalciumot, amelyekkel elkerülheted a felesleges kalóriabevitelt.
OLVASS TOVÁBB!
Influenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK