Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

8 „egészséges” élelmiszer, ami valójában ártalmas lehet

Szerző:
Szabó Anna
Az egészséges táplálkozás főként csak tudatosság és odafigyelés kérdése. Sajnos manapság ez sem annyira egyszerű, hiszen az élelmiszeripar, a média különböző információk tömkelegét zúdítja ránk, így könnyű lehet összezavarodni, mi is tulajdonképpen az egészséges és mi nem. Utánanéztünk, melyek azok az ételek, amelyek „egészséges” hírében állnak, holott nem feltétlenül javasolt a fogyasztásuk.

Ez a 8 „egészséges” élelmiszer, valójában ártalmas lehet:

Tonhal

A spanyol hatóságok nemrégiben azt javasolták, hogy 10 év alatti gyerekek és terhes nők egyáltalán ne fogyasszanak tonhalat, annak magas higanytartalma miatt. A higany egy nehézfém, ami az emberi szervezetben idegi, emésztőszervrendszeri és immunológiai megbetegedéseket okozhat. Csökkentsd tehát a tonhalfogyasztásodat, ha teheted, helyi, megfelelő vízminőségű tavakból származó halat fogyassz.
 

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL