Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

8 „egészséges” élelmiszer, ami valójában ártalmas lehet

Szerző:
Szabó Anna
Az egészséges táplálkozás főként csak tudatosság és odafigyelés kérdése. Sajnos manapság ez sem annyira egyszerű, hiszen az élelmiszeripar, a média különböző információk tömkelegét zúdítja ránk, így könnyű lehet összezavarodni, mi is tulajdonképpen az egészséges és mi nem. Utánanéztünk, melyek azok az ételek, amelyek „egészséges” hírében állnak, holott nem feltétlenül javasolt a fogyasztásuk.

Ez a 8 „egészséges” élelmiszer, valójában ártalmas lehet:

Olívaolaj

Az olívaolaj az olajok közül talán az egyik legegészségesebb. Ez a jótékony hatás azonban elsősorban az extraszűz olívaolajban van meg, ezzel szemben a „tiszta olívaolaj” feldolgozott olajakat tartalmaz, ami bár tovább eláll, de kevesebb benne a tápanyag, és tele van kemikáliákkal. Naponta maximum 3 evőkanál olívaolajat fogyasszunk, azon belül is extraszűz olívaolajat!
 

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL