Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

8 jel, mely arra utal, hogy túl savas a tested - Így tudsz ezen gyorsan változtatn

Szerző:
Szabó Anna
Ha a tested túl savas, akkor ez az állapot folyamatosan roncsolja a szervezetedet, ugyanis elvonja tőle a folyadékot. Másrészről viszont, ha a tested megfelelően lúgos, akkor képes elpusztítani a savakat. Íme, 8 jel, mely arra utal, hogy túlságosan elsavasodott a tested.

A folyadék elengedhetetlen a test megfelelő működéséhez, segít a tápanyagok szállításában és feldolgozásában, valamint az oxigénellátást is elősegíti. A test savasságának meg kell maradnia egy adott határon belül ahhoz, hogy ne roncsolja a szervezetet. A savas és lúgos arányt a test PH-értékével fejezzük ki. Az értékek 0-tól 14-ig tartanak. Ahol magas a PH érték, ott lúgos a test, ahol pedig alacsony, ott savas. A semleges érték pedig a 7-es PH érték, ez az ideális a test és a testben lévő folyadék számára, azaz ekkor így alakulnak az alábbi értékek:

A vér PH-értéke: 7,35-7,45

A nyál PH-értéke: 7,0-7,5

A vizelet PH-értéke: 4,6-8,0

A test akkor válik savassá, ha ezek az értékek lecsökkennek. Az alábbi jelek mutatják, hogy elsavasodott a szervezeted, és arra is megoldást kapsz, hogyan tudod a PH-értéket normalizálni:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

A problémák kezelése

Néhány dolgot fontos megtenni a túlzott savasság ellen:

Hidratálás – vegyél magadhoz magas folyadéktartalmú szilárd táplálékot, a savasságot elkerülendő

Meleg citromos víz – a citrom kiváló lúgosító hatású, amely normalizálja a test PH szintjét.

Leveles zöldségek – például brokkoli, kelkáposzta, spenót, cukkini, fejes saláta, káposzta, mángold, zöldpaprika, uborka, articsóka, zöldspárga, zeller, aragula. Ezek kiválóan javítják a test PH értékét.

Hagyj fel a túlzott savasságot okozó ételekkel – ilyen például a koffein, az alkohol, a feldolgozott húsok, a túl sok tartósítószert tartalmazó élelmiszerek, a szénsavas üdítőitalok, a finomított cukrok. Ezek ugyanis mind-mind növelik a test savasságát.

Kalcium és magnézium – fogyassz belőlük többet, javítják a csontok minőségét, és az izmoknak is jót tesznek. Emellett a szív, a fogak és az érzékszervek állapota is javulni fog. A legkiválóbb kalciumforrások a halak, a leveles zöldségek, a gabona, a zab és a száraz biotermékek.

Természetes összetevők – ügyelj az étrendedre, állítsd össze megfelelő termékekből, kerüld a túl sok vegyi anyagot és mérget tartalmazó élelmiszereket, mert ezek növelik a test savasságát.

 

 

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL