Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

8 tévhit az ételekről, melyekkel évekig átvertek minket

Szerző:
Szabó Anna
A pálmaolaj nagyon káros, a nátrium-glutamát függőséget okoz, a burgonyát pedig teljesen ki kell zárnunk az étrendünkből – ezekhez hasonló információkat minden nap hallunk innen-onnan. Összegyűjtöttük a legtipikusabb ételekkel kapcsolatos mítoszokat, hogy eldöntsük, igazak-e vagy sem. Ne hagyd ki az utolsó pontot, mely akár meg is változtathatja a nézőpontodat az egészséges táplálkozással kapcsolatban.

Te is megdöbbentőnek fogod találni ezt a 8 tévhitet: 

A tejeskávé kevesebb koffeint tartalmaz, mint az eszpresszó

Sok ember úgy gondolja, hogy az eszpresszó tartalmazza a legtöbb koffeint. Talán az ital erős íze okozza ezt a tévhitet, pedig mindez nem befolyásolja a kávé erejét. Az igazat megvallva, a tejeskávéban, a cappuccinóban és az eszpresszóban ugyanannyi koffein található Az egyetlen oka annak, ha az egyik kávé erősebb, mint a másik az, ha eltér a kávébab típusa.

 

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL