.
4. Rágógumi
A rágózás során a gyomorban sav termelődik, ami az üres gyomrot marni kezdi, és a túlzásba vitt rágógumizás gasztritiszhez vezethet. Tudományosan bebizonyosodott, hogy azok, akik folyton rágóztak, inkább egészségtelen és sült ételeket (sült krumpli, cukorka) részesítették előnyben, nem pedig a gyümölcsöket és zöldségeket.
Tanács: A természetes édesítőszereket (xilitol, szorbit) tartalmazó rágógumik kevésbé ártalmasak, mint a cukor, ciklamát vagy aszpartám adalékanyagok. Lehetőleg ne rágózz 10 percnél tovább, még ha előtte jól laktál, akkor sem.
OLVASS TOVÁBB!
Influenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK