Gluténmentes élelmiszerek
A glutén olyan fehérje, ami a gabonában található, és lehetővé teszi, hogy a liszt és a víz kölcsönhatásba kerüljön egymással. Ám ez azok számára nagyon veszélyes, akik glutén intoleranciával küzdenek. Noha ők az emberiség mindössze egy százalékát teszik ki, minden embernek el kellene kerülnie ezeket a fehérjéket, az orvos megkérdezése nélkül nem szabadna ilyet fogyasztania senkinek. A gluténmentes élelmiszerek ugyanis sok finomított adalékanyagot tartalmaznak, ami még károsabb, mint a glutén tartalmú termékek. Fogyassz átlagos házi (!!!) kenyeret - ne egyél belőle túl sokat, de ne is félj tőle.
OLVASS TOVÁBB!
Influenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK