Keményítőt tartalmazó zöldségek
A kukorica, a körte, a burgonya, a sütőtök kevesebb étkezési rostot tartalmaz, illetve kevesebb vitamint és ásványi anyagot is, mint más zöldségek. Ám a tápértékük magasabb. Ez nem jelenti azt, hogy meg kell tagadni magadtól őket, csupán fogyassz belőlük kevesebbet, ha éppen diétázol. Válassz inkább nem keményítőben gazdag zöldségeket, amelyek ropogósak, lédúsak, zöldek. Főleg, ha este 6 után szeretnél valamit falatozni.
OLVASS TOVÁBB!
Influenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK