.
Izom és ízületi fájdalmak
Kihagyod a sétát, a kertészkedést és a sportolást, mert egyre fájdalmasabb a mozgás? Nos, jó, ha tudod, hogy a szervezet így figyelmezted, hogy gyulladásos folyamatok zajlanak benne. Nagy mennyiségű cukor bevitele esetén az immunsejtek gyulladásos hírvivőket választanak ki a vérbe, hogy megpróbálják csökkenteni a glikációs végtermékeket, vagy a glükóz molekula fehérjéhez való kötését. Minél több cukrot eszel, annál több a glikációs termék, annál több gyulladásos hírvivő molekula termelődik. Ez a biokémiai kaszkád hozzájárulhat a szürke hályog, a szívbetegségek, a rossz memória a és ráncos bőr kialakulásához.
OLVASS TOVÁBB!
Influenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK