.
5. Ne használj több sót, mint ami szükséges
Először is meg kell jegyezni, hogy a só természetes módon jelen van minden élelmiszerben, így a többlet hozzáadása általában káros. Általában az étel íze rendkívül intenzív, már nem táplálkozási céloknak megfelelő. A só megköti a folyadékot, ezért észre fogod venni, hogy elhízást eredményez. Próbáld meg elkerülni, hogy túl sok sót adj az ételekhez, kivéve, ha nagyon szükséges. Például, ahelyett, hogy sót adagolnál a főzés minden szakaszában az ételhez, próbáld meg hozzáadni a végén, jóval kevesebb is elég.
OLVASS TOVÁBB!
Jóga az íróasztal mellett: Egyszerű gyakorlatok a munkahelyi feszültség oldására
A modern irodahelyiségekben dolgozók számára a hosszan tartó ülés és a stressz központi problémává vált....
KÖZÉRZETMit érdemes tudni a depresszióról?
A depresszió a civilizációs betegségek közé tartozik. Minden korosztályt érinthet, megzavarja a mindennapi életvitelt, és megakadályoz...
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK