1. A cukor öregíti a bőrt
Amikor a cukor a véráramba kerül, olyan fehérjerészecskékkel kapcsolódik össze, mint a kollagén és az elasztin. Ezek azok az anyagok, amelyek a bőrfiatalodást segítik elő. A kapcsolódás eredményeképpen először elpusztulnak ezek a fehérjék (a kollagén- és az elasztinhiány száraz és ráncos bőr kialakulásához vezet) Ezt követően pedig új káros anyagok keletkeznek, amelyek fokozzák például a bőr nappal szembeni érzékenységét. A napról pedig tudjuk, hogy az első számú bőröregítő tényező.
OLVASS TOVÁBB!
Influenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK