.
Az ételek megfelelő összeállítása a jóllakottság érzésének érdekében
Sokan azért éhesek állandóan, mert nem megfelelően állítják össze a tápanyagok arányát. Érdemes megfelelően kombinálni a fehérjét, a rostot és az egészséges zsírt. Például, ha két étkezés között egy almát fogyasztasz, akkor jó eséllyel hamarosan ismét éhes leszel. Ha azonban az almát 2 evőkanál finom vajjal fogyasztod, akkor sokkal hosszabb ideig érzed magad jóllakottnak. Ez azért van, mert az almában lévő rostok keverednek a vajban lévő fehérjével és zsírokkal.
OLVASS TOVÁBB!
Influenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK