{KEPGALERIA}
Minden E-szám káros
Nagy bátorság ilyet kijelenteni, hiszen az E-szám rendszernek éppen az a feladata, hogy minden adalékanyagot számmal ruházzon fel, így lesz igazán nemzetközi és hosszútávon könnyebben értelmezhető minden összetevője a készételeknek.
Egyáltalán nem minden E-számmal jelölt anyag káros hatású, például a C-vitamin, más néven aszkorbinsav is rendelkezik E-számmal - E 300, az E 150 a karamell-tartalomra utal, az E 307 pedig egy antioxidánsra.
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan lehet helyreállítani a felső légutak ellenálló-képességét betegség után?
A mostani influenza szezonban akár hetekig is eltarthat, mire kijövünk a betegségből, abbamarad a köhögés vagy éppen elmúlik a rossz k...
KÖZÉRZETInfluenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
Minden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
KÖZÉRZETA stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK