KÖZÉRZET

Bizonyos ételek utáni sóvárgás spirituális nézőpontból - Ezt jelenti, ha túlzottan kívánsz egy ízt!

Az, hogy miért ébredünk fel ismételten egy bizonyos időpontban az éjszaka közepén, jelentheti, hogy a meridiánjaink egy része odafigyelést igényel. Ugyanez vonatkozik az általunk megkívánt ételekre is, meghatározott okok lehetnek mögötte, ha valami után nagyon sóvárgunk.

Megjegyzés: Mielőtt elkezdenénk fontos megjegyeznünk, hogy az orvosoddal is szükséges beszélned erről a tünetről, lehetséges, hogy egy egészségügyi probléma áll mögötte! Mi a továbbiakban egy alkímiai megközelítéssel mutatjuk be a helyzetet.

Az Öt Elem 

Az ősi szövegekben rengeteg összefüggés található az életünk és a spirituális és alkímiai archetípusok között. Ezek egyikében az étel utáni sóvárgás és az ízlés leírása olvasható. Úgy tűnik, a testünk különböző módokon próbál jelezni nekünk. Ennek megfelelően, ha az auránknak szüksége van valamire az egyik módja a megszerzésének, hogy bizonyos ételeket kívánunk meg. Az ősi kínai bölcsek és alkimisták szerint az 5 Elem (Tűz, Víz, Föld, Fa és Fém) rendkívül fontos szerepet játszanak a világ egyensúlyában és állandóságában, ezzel együtt a mi testünk egészségében is.
   

Édes után sóvárogsz?

Az Ősi Kínai szent szövegek szerint az édes ételek (a tejtermékeket és gyümölcsöket is beleértve) kívánása egy üzenet a Föld hiánya miatt. Valójában a Föld elem után sóvárgunk. A Lép Meridián aktiválódott és figyelmet követel. 

• Édesség

• Gyümölcs

• Tejtermékek 

Mit jelent, ha édességet kívánsz? Valószínűleg túl sokat idegeskedsz alaptalanul. A spirituális üzenet szerint nem tudod megtalálni a stabilitást az életben, ezért sóvárogsz a Föld elem után – a szilárd talaj után. A tejtermékek utáni vágyakozás másik lehetséges magyarázata, hogy a kapcsolatod az édesanyáddal valamiféleképpen megromlott. Szükséged van a gondoskodására és szeretetére, próbáld megjavítani ezt a kapcsolatot.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL