Ezt a 7 élelmiszert egészségesnek hiszünk, de valójában nem az:
A legtöbben tudják, hogy a kenyér, a tészta és a péksütemények nem jók, de ha elé teszik a teljeskiőrlésű szót, mindjárt más lesz a véleményük. Pedig igazából a búzával nem lenne gond, ha mértékkel fogyasztanánk. A friss kenyér, a bagett, vagy a ropogós zsemle valóban finom, de ne tévesszen meg a „teljes kiőrlésű” címke. Ugyanis a teljes kiőrlésű gabonát ugyanúgy lisztté őrölték a tészta elkészítéséhez, tehát ugyanúgy képes rossz hatással lenni a vércukorszintünkre. Azt viszont fontos megemlíteni, hogy mértékkel ezek az élelmiszerek is fogyaszthatók a változatos táplálkozás részeként.
OLVASS TOVÁBB!
Influenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK