.
Rebarbara krémleves
Készíthetsz belőle levest, szószt, lekvárt, belesütheted süteménybe, rakhatod turmixba, felhasználásának csak a fantáziád szab határt. Az angolszászok salátának is fogyasztják, sőt, még a szendvicsből sem hagyják ki.
A leveshez tisztíts meg 50 dkg rebarbarát úgy, hogy lehúzod a levél héját, darabold fel, és néhány perc alatt párold puhára. 1 tojás sárgáját, 1 dl tejszínt, és 1 evőkanál lisztet keverj csomómentesre, öntsd a párolt zöldségre, majd turmixold össze. Engedd fel annyi vízzel, hogy kb. 1,5 liter levest kapj, ízesítsd sóval, borssal, ánizzsal, ízlés szerint édesítsd, és forrald össze. Hidegen és melegen is fogyaszthatod, tálald pirított napraforgó maggal!
OLVASS TOVÁBB!
Influenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK