.
Kétféle virágpor létezik a nyers és a száraz. Mindkettőben megvannak a megfelelő tápanyagok, mindkettő teljesen természetes. A száraz virágport 40 fokon szárítják, míg a nyersben megmarad a nedvességtartalom. Ezért ez utóbbit fagyasztóban kell tárolni, míg a száraz szobahőmérsékleten jól záródó üvegben jó helyen van. A nyers virágpor szétolvad a szádban, mert a benne lévő csekély nedvesség miatt nem fagy meg, igazi élő táplálék. A száraz virágporhoz képest több tápanyagot tartalmaz. Gyerekeknek száraz változatból napi 1-2 teáskanál, felnőtteknek 1-2 evőkanál az ajánlott adag, nyers virágporból a fele. Fogyaszthatod kúraszerűen évente 3-4 alkalommal 6 héten át, vagy folyamatosan csökkentett mennyiségben.
Az el nem fogyasztott virágpor 1 év alatt elveszti tápanyagtartalma 75%-át.
OLVASS TOVÁBB!
Jóga az íróasztal mellett: Egyszerű gyakorlatok a munkahelyi feszültség oldására
A modern irodahelyiségekben dolgozók számára a hosszan tartó ülés és a stressz központi problémává vált....
KÖZÉRZETMit érdemes tudni a depresszióról?
A depresszió a civilizációs betegségek közé tartozik. Minden korosztályt érinthet, megzavarja a mindennapi életvitelt, és megakadályoz...
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK