Minden túró egészséges, nem számít, mennyi zsír található benne, de a kecsketejből készült fajtát tartják a legegészségesebbnek. Az alábbiakban összeírtuk, miért érdemes kitartani ennek a csodálatos élelmiszernek a fogyasztása mellett!
A tejtermékek, főleg a túró, gazdagok fehérjében, kalciumban és D-vitaminban. Rendszeres fogyasztásuk segíti rendszerezni a menstruációs ciklust, és kiegyensúlyozva tartja a hormonokat, sőt, a mellrák kialakulásának kockázatát is csökkentheti. Egy 16 évig tartó tanulmány kimutatta, hogy azoknál a nőknél, akik menopauza előtt megfelelő mennyiségű D-vitamint és kalciumot vittek be, kevesebb eséllyel alakult ki mellrák.
OLVASS TOVÁBB!
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Ez a 6 hétköznapi szokásod rémálmokat okoz a fogorvosnak
Naponta kétszer fogat mosol, időnként fogselymet használsz, és azt hiszed, ezzel minden rendben van? Tévedsz, mert sajnos számos mindennap...
KÖZÉRZETFogszabályozás ár – ennyibe kerül a fogszabályozás manapság
Bár sokszor úgy érezzük, hogy a tökéletes mosoly ára szinte minden pénzt megér, itt az ideje, hogy beszéljünk a költségekről....
KÖZÉRZETMi a különbség a szemvizsgálat és a látásvizsgálat között?
A köznyelvben gyakran egymás szinonimájaként használjuk, ám a szemvizsgálat és a látásvizsgálat nem ugyanaz. Szemünk egészsége érd...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK