Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

Ezeket edd, hogy szerencsésen elkerüld a rákot!

Szerző:
Szabó Anna
Hihetetlen, de néhány, teljesen hétköznapi élelmiszer néha nagyobb segítségedre lehet a rák megelőzésében, mint sok táplálék-kiegészítő. Elsősorban mindig friss, idény zöldséget és gyümölcsöt kell fogyasztanod, de hogy mit, azt is eláruljuk!

Ki ne hallott volna róla, hogy a tudatos táplálkozás rengeteget segíthet a rettegett betegség megelőzésében és gyógyításában egyaránt.

{KEPGALERIA}

 

Hagymásságok

A vöröshagyma quercetin tartalma a tumorok növekedését gátolja, nem mellesleg védi az ereket a meszesedéstől. Az immunrendszert védekezésre ösztönzi, főleg az allergiás reakciókat okozó sejtek munkáját blokkolja.

A fokhagyma a rák elleni küzdelem egyik „élharcosa”. Közel 100 kéntartalmú vegyületének köszönhetően korai stádiumban visszafordítható vele a májrák. Növeli azoknak az enzimeknek az aktivitását, amelyek hatástalanítják a rákos sejtburjánzást elindító anyagokat.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL