Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

Ezeket edd, hogy szerencsésen elkerüld a rákot!

Szerző:
Szabó Anna
Hihetetlen, de néhány, teljesen hétköznapi élelmiszer néha nagyobb segítségedre lehet a rák megelőzésében, mint sok táplálék-kiegészítő. Elsősorban mindig friss, idény zöldséget és gyümölcsöt kell fogyasztanod, de hogy mit, azt is eláruljuk!

Ki ne hallott volna róla, hogy a tudatos táplálkozás rengeteget segíthet a rettegett betegség megelőzésében és gyógyításában egyaránt.

{KEPGALERIA}

 

Paradicsom

Bővelkedik a szívizmokat és a vízháztartást jótékonyan befolyásoló káliumban. Mégis a legértékesebb hatóanyaga a likopin. Ez az antioxidáns többek között az UV-sugárzástól is megóv, miközben erősíti a sejteket. Fogyaszt püréként, ivólé alapjaként vagy nyersen! Ezekben a formákban őrzi meg leginkább jótékony hatóanyagait!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL