Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

Ezeket edd, hogy szerencsésen elkerüld a rákot!

Szerző:
Szabó Anna
Hihetetlen, de néhány, teljesen hétköznapi élelmiszer néha nagyobb segítségedre lehet a rák megelőzésében, mint sok táplálék-kiegészítő. Elsősorban mindig friss, idény zöldséget és gyümölcsöt kell fogyasztanod, de hogy mit, azt is eláruljuk!

Ki ne hallott volna róla, hogy a tudatos táplálkozás rengeteget segíthet a rettegett betegség megelőzésében és gyógyításában egyaránt.

{KEPGALERIA}

 

Kurkuma

Antioxidáns tartalma blokkolja a szabadgyökök útját. A gyömbérek családjába tartozó gyökér tele van keserű anyaggal és illóolajjal, így serkenti az epe- és a gyomorműködést, valamint elpusztítja a káros baktériumokat. Kurkumin nevű hatóanyaga megkönnyíti az epe kiürülését. A sárga fűszer évezredek óta az indiai konyha elengedhetetlen alkotóeleme, bátran használd!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL