Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

Ezeket edd, hogy szerencsésen elkerüld a rákot!

Szerző:
Szabó Anna
Hihetetlen, de néhány, teljesen hétköznapi élelmiszer néha nagyobb segítségedre lehet a rák megelőzésében, mint sok táplálék-kiegészítő. Elsősorban mindig friss, idény zöldséget és gyümölcsöt kell fogyasztanod, de hogy mit, azt is eláruljuk!

Ki ne hallott volna róla, hogy a tudatos táplálkozás rengeteget segíthet a rettegett betegség megelőzésében és gyógyításában egyaránt.

{KEPGALERIA}

 

Brokkoli

A sejtek egészségéért felelős A-, C- és E-vitamint tartalmaz, melyek a sejtek egészségéért felelnek. A benne lévő folsav pedig az ereket tisztítja, így az artériás betegségekkel szemben is megvéd. Rákellenes anyaga a sulfaraphan, másodlagos növényi anyag fokozza az enzimtermelődést, így – leginkább – a máj sejtjeit védi az ártalmas szabad gyökökkel szemben. Mindig válassz belőle sötétzöldet és intenzív illatút, ezekben lelhető fel a legtöbb értékes hatóanyag.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL