Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

Ezeket edd, hogy szerencsésen elkerüld a rákot!

Szerző:
Szabó Anna
Hihetetlen, de néhány, teljesen hétköznapi élelmiszer néha nagyobb segítségedre lehet a rák megelőzésében, mint sok táplálék-kiegészítő. Elsősorban mindig friss, idény zöldséget és gyümölcsöt kell fogyasztanod, de hogy mit, azt is eláruljuk!

Ki ne hallott volna róla, hogy a tudatos táplálkozás rengeteget segíthet a rettegett betegség megelőzésében és gyógyításában egyaránt.

{KEPGALERIA}

 

Sárgarépa

Sokan elfelejtik, hogy jótékony hatásainak kifejtéséhez zsírra van szüksége. A sejtek öregedését késleltető E-vitaminban gazdag, de az igazi csodaszer mégis a répában megtalálható béta-karotin, melyet a szervezet A-vitaminná alakít. Ez tulajdonképpen az UV-sugarak elleni fő védőanyag.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL