A japánok úgy tartják, hogy a vízivás befolyásolja az „emésztő tüzet” és ezzel nehezebben emészti meg a szervezett az elfogyasztott táplálékot. Habár a megfelelő mennyiségű folyadék fogyasztása szükségszerű az egészség szempontjából, az étkezés közbeni túlzott vízivás meglehet, hogy többet árt, mint kedvez.
Ha a szervezeted nem tudja megfelelően megemészteni a táplálékot, az zsírrá változik, melynek következtében könnyen felszalad pár nem kívánt kiló. Ráadásul az étkezés közbeni folyadékivás hatására több inzulin termelődik a vérben, amely szintén súlygyarapodáshoz vezethet.
OLVASS TOVÁBB!
Influenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK