KÖZÉRZET

Ezt jelenti, ha reggel ok nélkül depressziósan kelsz fel

Ez is egy olyan reggel volt? Ok nélkül depressziósan keltél fel – MEGINT? Már sokadszorra történik ez, és érdekel, mi az oka? Rendben van az életed? Elégedett vagy a párkapcsolatoddal, a munkáddal, az egészségeddel? Mégis depressziósnak érzed magad? Ha a válasz igen, akkor van pár dolog, amivel megpróbálkozhatsz, hogy megszüntesd a problémát. A depresszión túljutni és az okait megismerni egyformán fontos.

Tudd meg mit jelent, ha reggelente ok nélkül depressziósan kelsz fel:

Nézz ki az ablakon, és jegyezd meg, mit látsz

Milyen évszak van, amikor ezt olvasod? Nyár? Tél? Ősz? Tavasz? Akár hiszed, akár nem, az aktuális évszak nagyban befolyásolja a hangulatodat, és akár felelőssé is tehető azért, miért érzed magad reggel depressziósnak.

A szezonális depresszió oka az évszakok változása. Vannak, akik a kevesebb napfényes óra miatt esnek depresszióba, mások a hőmérséklet csökkenése miatt. Mindenki, akit a szezonális depresszió érint, anélkül érzi szomorúnak magát, hogy bármilyen jelentős problémája lenne. Hogyan lehet kezelni? Szerezz be egy teljes spektrumú lámpát. Ez segíteni fog, hogy a tested jobban tolerálja az évszakok változásait, mivel teljes spektrumú fényt ad ki magából. Kérdezd meg magadtól, történt-e valami szomorú esemény az évnek ebben a szakaszában, például haláleset vagy baleset. Az évfordulók jelentősen rá tudják nyomni bélyegüket a hangulatra.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL