KÖZÉRZET

Ha ez a 7 változás áll be a testedben, akkor érdemes odafigyelni

Érthető, hogy nem akarsz a legkisebb fejfájással orvoshoz rohanni, de azért vakmerőnek sem kell lenned. Figyelj oda, ha valami változás áll be, hiszen bármilyen sablonosan is hangzik, a tested egy templom, és úgy is kell bánnod vele. Odafigyeléssel, és tisztelettel!

Ha valami szokatlant érzel magadon, lehet, hogy a tested jelzi, hogy valami nincs rendben. Lehet, hogy semmiségről van szó, de az is lehet, hogy nem. Soha nem lehetsz elég óvatos, és mint tudjuk, jobb félni, mint megijedni. Már egy nap alatt is rengeteg változáson esik át a testünk. Ám az igazán nagy változások felbukkanásakor nem biztos, hogy minden rendben van odabent. Ha észreveszed ezeket, talán jobb lenne egy szakemberhez fordulni.

3. Gyenge körmök

Mindannyian tudjuk, hogyan néz ki az egészséges köröm, tehát, ha azt észleljük, hogy a körmünk szerkezete vagy színe drasztikusan elváltozott, valószínűleg valami nincs rendben. Ha a köröm halvány, és vékony, lehet, hogy vérszegénységben szenvedsz. A vérszegénység azt jelzi, hogy nincs elég vas a szerzetedben. Ez többek között a máj rendellenességeinek, és a gombás fertőzéseknek is indikátora lehet.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL