KÖZÉRZET

Ha ez a 7 változás áll be a testedben, akkor érdemes odafigyelni

Érthető, hogy nem akarsz a legkisebb fejfájással orvoshoz rohanni, de azért vakmerőnek sem kell lenned. Figyelj oda, ha valami változás áll be, hiszen bármilyen sablonosan is hangzik, a tested egy templom, és úgy is kell bánnod vele. Odafigyeléssel, és tisztelettel!

Ha valami szokatlant érzel magadon, lehet, hogy a tested jelzi, hogy valami nincs rendben. Lehet, hogy semmiségről van szó, de az is lehet, hogy nem. Soha nem lehetsz elég óvatos, és mint tudjuk, jobb félni, mint megijedni. Már egy nap alatt is rengeteg változáson esik át a testünk. Ám az igazán nagy változások felbukkanásakor nem biztos, hogy minden rendben van odabent. Ha észreveszed ezeket, talán jobb lenne egy szakemberhez fordulni.

4. Feldagadt szájélek

Sok magyarázat szolgál egy-egy tünetre a szervezetünkkel kapcsolatban. Ha a szád szélén lévő piros körvonal feldagadt, és esetleg hólyagok keletkeztek rajta, valószínűleg érzékeny vagy az UV sugárzásra. A napsütés természetesen erős faktor ez ügyben, így egy kis naptej segítségedre lehet. Ha ezután sem múlik el a tünet, valószínűleg valamilyen komolyabb dolog áll az ügy hátterében, ami orvosért kiállt.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL