KÖZÉRZET

Ha ezt a 7 változást észleled a testedben, érdemes odafigyelni rá!

Nem arra biztatunk, hogy egy kis fejfájás miatt is rögtön rohanj az orvoshoz, hanem arra, hogy figyelj oda a tested jelzéseire, bármilyen változást is tapasztalsz. Lehet, hogy nagyon közhelyesen hangzik, de a tested a templomod, tehát kellő tisztelettel és odaadással kell kezelned. A tested ugyanis a változások által próbálja a tudtodra adni, hogy valami nincs rendben.

A tested napi szinten folyamatosan változásokon megy keresztül, és ez teljesen normális. Ha azonban valamiféle drámai változást tapasztalsz a legjobb, ha kikéred egy orvos véleményét is ezzel kapcsolatban. 

 

7. Túlságosan száraz bőr

Teljesen normális, ha a hidegebb évszakokban kiszárad a bőröd, ezért létfontosságú a hidratálás, a vitaminok fogyasztása, és a megfelelő folyadékpótlás, különösen ezekben a hónapokban. Ha a tünetek nem enyhülnek, az olyan súlyos betegségek jele lehet, mint a diabétesz és a hipotireózis, vagyis a pajzsmirigy alulműködés.
 

Végső gondolatok

Ne feledd, a legfontosabb, hogy megfelelően törődj a testeddel, és odafigyelj a jelzéseire. Ne habozz segítséget kérni a szakemberektől, bátran el kell fogadnod, hogy a gyógyulásod érdekében szükséged lehet bizonyos kezelésekre.


FIGYELEM!
A cikk kizárólag tájékoztatási céllal íródott, semmiféle diagnózist nem helyettesít! Amennyiben bármilyen szokatlan tünetet tapasztalsz magadon, haladéktalanul fordulj orvoshoz!
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL