Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

Így turbózd fel a libidódat - Edd magad a jó szex irányába!

Szerző:
Szabó Anna
A szexuális étvágyra nagy befolyással bír az egészségi állapotod, így ha egy kicsit változtatsz a szokásaidon, többet mozogsz és odafigyelsz az étkezésedre, óriási különbségeket tapasztalhatsz a libidóddal kapcsolatban.

Kezdetben elég az, ha ülőmunka végzése közben legalább félóránként felállsz, és sétálsz néhány percet, hogy a vér szabadabban áramolhasson az ereidben. A testmozgás bizonyítottan növeli a szexuális étvágyat és javítja a szex minőségét férfiak és nők esetében egyaránt.

A testmozgás mellett az elfogyasztott ételek is afrodiziákumként működhetnek, így fogyasztásukkal új színt vihetsz a hálószobai életbe. A legfontosabb mégis az, hogy összességében egészséges maradj, ehhez pedig egy kiegyensúlyozott, fehérjékben és zöld növényekben gazdag diéta és a rendszeres testmozgás nagymértékben hozzá tud járulni. Ha profi tippeket szeretnél olvasni, amik biztosan fellobbantják benned a vágyat, akkor olvass tovább, figyelj és tanulj!
 

1. Csökkentsd a cukorbevitelt

Minimalizáld a bevitt cukor mennyiségét. A legtöbb ember az alkohollal és a péksüteményekkel viszi be a legtöbb cukrot, ugyanakkor váratlan forrásokban is fellelhető, például szószokban és öntetekben. Mindig olvasd el, mi van a csomagolásra írva, így kiszűrheted az olyan élelmiszereket, amiknek összetevői rossz hatással lennének a libidódra.
 

szex szerelem egészség közérzet libidó
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL