Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

Így turbózd fel a libidódat - Edd magad a jó szex irányába!

Szerző:
Szabó Anna
A szexuális étvágyra nagy befolyással bír az egészségi állapotod, így ha egy kicsit változtatsz a szokásaidon, többet mozogsz és odafigyelsz az étkezésedre, óriási különbségeket tapasztalhatsz a libidóddal kapcsolatban.

Kezdetben elég az, ha ülőmunka végzése közben legalább félóránként felállsz, és sétálsz néhány percet, hogy a vér szabadabban áramolhasson az ereidben. A testmozgás bizonyítottan növeli a szexuális étvágyat és javítja a szex minőségét férfiak és nők esetében egyaránt.

A testmozgás mellett az elfogyasztott ételek is afrodiziákumként működhetnek, így fogyasztásukkal új színt vihetsz a hálószobai életbe. A legfontosabb mégis az, hogy összességében egészséges maradj, ehhez pedig egy kiegyensúlyozott, fehérjékben és zöld növényekben gazdag diéta és a rendszeres testmozgás nagymértékben hozzá tud járulni. Ha profi tippeket szeretnél olvasni, amik biztosan fellobbantják benned a vágyat, akkor olvass tovább, figyelj és tanulj!
 

Így tedd krémesebbé a dresszinget

Ha friss és egészséges salátaöntetedet krémesebbé szeretnéd tenni, adj hozzá néhány evőkanál majonézt. Kerüld a legáltalánosabb márkákat, mert ezek legtöbbször génmódosított növényekből származó olaj felhasználásával készülnek. Helyettük használj organikus, natúr, zsíros joghurtot vagy írót.
 

szex szerelem egészség közérzet libidó
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL