Íme, 7 ok, amiért érdemes lazacot fogyasztani:
A lazac piros színét az asztaxantin nevű antioxidáns okozza, amely képes csökkenteni a szívbetegség kockázatát azáltal, hogy növeli a jó koleszterinszintet és csökkenti a rosszat. Ez az összetevő kitűnően együttműködik az omega-3 szírsavakkal, közösen megvésik az agy és az idegrendszer egészségét. Az asztaxantinnak ráadásul a bőrre is jótékony hatásai vannak, javítja a rugalmasságát és a hidratáltságát, valamint segít a sérülések gyógyulásában.
OLVASS TOVÁBB!
Influenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK