KÖZÉRZET

Nézz tükörbe! – 6 dolog, amit az arcod mesél az egészségedről

A hagyományos keleti gyógyászatban sok figyelmet fordítanak az arcra, hiszen ez sokat elárulhat az egészségünkről. Sajnos a világ többi részén sokan nem is tudnak erről, pedig igen értékes információkat hordoz az arcunk.

Mind egészségesek, és fittek akarunk lenni, így nem nézhetünk át olyan problémákon, amelyek fizikai állapotunkról árulkodnak. Rossz szokásinkat érdemes tudatosítani, hogy aztán megváltoztatásukkal újra teljes életet élhessünk. A tested a legnagyobb értéked, így tisztelned kell annak jeleit. Vigyázz rá, hiszen ő fogja biztosítani az életet számodra, amíg a földön vagy.

1. Vékony, beesett arc

Alultápláltságra utalhat, ha beesett, sovány arcod van. Persze az rendben van, hogy fitt és karcsú akarsz maradni, de ennek nem szabadna az alultápláltságig elmennie. Ne foszd meg magad egy kerekebb, és egészségesebb élettől azáltal, hogy nem eszel mindenből eleget.

Amikor túl sokat edzel, az arcodba nehezebben jut oxigén, amire szüksége lenne az egészséges kinézetért. Ez kiderül, abból, ahogyan az arccsontjaid kidomborodnak. Menj hát, és nyugodtan mozogj, de mindig bizonyosodj meg róla, hogy elegendő mennyiségű tápanyagot viszel be a szervezetedbe, hiszen csak így tudod fenntartani az egészséges életmódot.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL