{KEPGALERIA}
A zabkása manapság kedvelt reggeli, mivel finom íze mellett nagyon könnyű és gyors az elkészítése. Ezen felül tartalmaz rostokat, fehérjét, szénhidrátot, tisztítja a beleket, megelőzi a szívbetegségeket és sokáig nem leszünk éhesek, ha ezt fogyasztjuk. Csupán egy pohár zabpelyhet kell megfőznünk két pohár vízben, sima tejben vagy növényi eredetű tejben, ezután édesíthetjük mézzel vagy más természetes édesítőszerrel, esetleg adhatunk hozzá kókuszreszeléket, vagy fahéjat, ízesítés gyanánt. Még jobban fokozza az ízélményt, ha gyümölcsöket vagy magvakat teszünk hozzá, bátran variálhatjuk a hozzávalókat.
OLVASS TOVÁBB!
Influenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK