KÖZÉRZET

Tégy az ágyad mellé 3 citromot - Ha hiszed, ha nem, örökre megváltozik az életed!

A negatív energia mindannyiunkra rossz hatással van, akár az egészségünket, a kapcsolatainkat, vagy a jólét bevonzását tekintjük. Ezért arra kell törekedni, hogy minden lehetséges módszerrel távol tartsuk. Íme, a legjobb módszer, ami egy csapásra megváltoztatja az életedet.

 

Talán kevesen hisznek abban, hogy a negatív energiákat semlegesíteni is lehet, pedig néhány citrom segítségével megszüntetheted magad körül a rossz energiákat, és visszaállíthatod otthonodban a harmóniát. A citrom ugyanis nemcsak az egészségre és a szépségre nézve rendelkezik áldásos hatással, hanem az energiák szempontjából is.

Módszerek a semlegesítő hatásra

1. A leggyorsabb és legegyszerűbb módszer az, ha 3 zöld citromot cikkelyekre vágsz, és elhelyezed őket a lakás különböző részein.
2. Nagyon hatásos, ha néhány citrom héját forralt esővízbe áztatod, és ezt a levet helyezed el a lakás különböző pontjain, de főként ott, ahol álomra hajtod a fejedet. Ha szeretnéd, hogy otthonodon kívül is elkerüljenek a negatív energiák, akkor hordj ebből a citromos vízből egy kis fiolával magadnál - elnyeli a negatív energiákat.
3. Jó megoldás az is, ha néhány citromot gerezdekre vágsz, és összesen 9 gerezdet elhelyezel a hűtőszekrény felett. Tegyél egy kis tálba rizst, és 8 citromgerezdet, majd helyezd el a lakás középpontjában, hogy bevonzhasd a jólétet és a gazdagságot.
4. Ha el akarod távolítani a negatív energiákat a munkahelyeden is, és kiegyensúlyozottan, hatékonyan szeretnél dolgozni, tegyél az íróasztalod fiókjába 3 citromgerezdet.
5. Permetezd be otthonod minden helyiségének sarkait citromlével elkevert vízzel. Ez szintén eltávolítja a negatív energiákat, és javítja a hangulatot.
6. Tegyél 3 citromgerezdet egy tálkába, helyezd az ágyad mellé, az éjjeli szekrényre. Ez segít bevonzani a szeretetet, és megszünteti körülötted a negatív energiákat.

Ha szeretnéd az összes rossz energiától megtisztítani az otthonodat, amit elnyelt a nap folyamán, akkor íme, egy roppant egyszerű trükk:

Vágj 4 felé egy citromot, tedd egy tányérra, és szórd meg egy kis sóval. Figyelj arra, hogy ne csak a citromok tetejére szórd a sót, hanem körülöttük is legyen bőségesen. Tedd a tányért az ágy alá, vagy mellé, mielőtt lefekszel aludni. Másnap reggel ne érintsd meg a citromokat, hanem tedd egy műanyag zacskóba, és dobd ki őket, távol az otthonodtól. Ismételd meg ezt a módszert 3 egymást követő napon, és meglátod, remekül fogod érezni magad!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL