Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

Tudtad, hogy a fejeden lévő hajkorona valójában gyógyító erőkkel bír? - A haj gyógyító ereje

Szerző:
Szabó Anna
Gondolj csak az érzésre, amikor „feláll a tarkódon/hátadon a szőr”… Ez általában akkor történik, amikor ösztönösen tudjuk, hogy valami nincs rendben. De mit próbál veled ilyenkor közölni a tested? Sokan úgy hiszik, hogy a hajvégek miniatűr antennaként funkcionálnak, amik befogadják az Univerzum energiáját, így stimulálják a tudatosság és a kreativitás egy magasabb szintjét.

Sok évvel ezelőtt a hajvágást még csak hírből sem ismerték, hiszen a haj az identitás és az örökség kifejezésének fontos része volt. Csakis a rabszolgák haját vágták le, mert úgy gondolták, ezzel alárendeltségi viszonyba taszítják őket, hiszen megfosztatnak erejüktől és hatalmuktól. Amikor Dzsingisz kán meghódította Kínát, elrendelte, hogy az emberek vágják le a hajukat és viseljenek csengőket, mert szerinte ez gátolta a harmadik szem munkáját, az intuíciók, valamint a tudás fejlődését.

Úgy tartják, hajvágás után körülbelül három év regenerációra van szüksége a hajnak, hogy visszanyerje üzenetfogadó- és küldő szerepét az Univerzum felé. Olyan, mintha a haj levágásával eltompítanánk megérzéseinket a körülöttünk lévő világgal kapcsolatban. Tanulmányok kimutatták, hogy a keratin, ami egy, a hajat felépítő fehérje, olyan kristályszerkezetből áll össze, ami a szent kristályokban és ékkövekben is megtalálható. Szóval, miként is tudod védelmezni hajkoronád érzékenységét az energiák felé? Lássuk csak…

 

Használj fából készült fésűt

A műanyag és fém fésűket cseréld le fából készült darabokra. A fa növeli a koronacsakra energiamezejét, és mozgásban tartja az elektromágneses teret magad körül. Véd a statikus elektromosságtól, helyette a fejbőr energiáját stimulálja.
 

közérzet egészség hajápolás haj hajkorona
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL