{KEPGALERIA}
E-vitamin
Az E-vitamin a K-vitaminnal együtt egy karotin származék, amit például egyes növényi olajok, tejtermékek, húsok, valamint dió-gabona- és zöldségfélék tartalmazhatnak. Az E-vitaminnak antioxidáns hatása lehet, és így a szolgálatunkra állhat a káros szabad gyökök elleni védekezésben.
Hozzájárulhat a szív koszorúereinek a védelméhez és ezáltal támogathatja a szív megfelelő egészségügyi állapotát. A segítségünkre lehet a vérrögképződés akadályozásában, így működhet közre a szívroham, a trombózis és az agyvérzés megelőzésénél.
OLVASS TOVÁBB!
Influenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK