Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

12 jel, hogy nem követed a belső igazságodat - Így találhatsz rá újra!

Szerző:
Szabó Anna
A másokkal való kapcsolatod tulajdonképpen visszatükrözi azt, aki vagy, és ahogyan magaddal bánsz. Ezen bármikor képes vagy javítani, ha szeretnél. Bízni önmagadban, hallgatni a saját gondolataidra, érzéseidre, érzelmeidre,, melyek a leghitelesebbe - ettől leszel harmóniában önmagaddal. Ha viszont nem érzed jól magad a bőrödben, akkor ezt másokra fogod kivetíteni.

 

Ahogyan másokkal bánsz, tükrözi, hogy magadhoz hogyan viszonyulsz.” – Paulo Coelho. Te hogyan bánsz másokkal? Lehet, hogy nem követed a belső igazságodat? Ha ez egyszer is felvetődött benned, akkor olvass tovább!


 

 

 

3. Túl szigorú vagy önmagadhoz

Sokszor az önelfogadás és az alázat kéz a kézben jár. Bár sokak szerint mindenki követ el hibákat, nem biztos, hogy minden esetben ezt kell szem előtt tartani. Úgy vagy tökéletes, ahogy vagy, és ne törődj azokkal, akik gáncsoskodnak veled. Az élet lényege a tanulás és a fejlődés, nem ítélkezik fölötted a karma, ha képes vagy megbocsátani önmagadnak, akkor készen állsz arra, hogy elfogadd és szeresd is magad, ezáltal elengedheted a lelki terheket. Ez egy súly, amit túl hosszú időn át cipeltél, dobd tehát el magadtól.

lelkipatika
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL