LELKIPATIKA

12 jele annak, hogy csökken az energiáid rezgésszáma

Szerző:
Szabó Anna
A rezgés az az energia, amely az Univerzumból áramlik. Olyan életerő ez, amely keresztüláramlik a testeden, és segít feltöltődni energiával. Továbbá meghatározza azokat az eseményeket és embereket, akiket bevonzol az életedbe. Ez a rezgés az állapotodtól függően ingadozik - egyik nap magasabb, másik nap pedig alacsonyabb. Ez azonban egy normális folyamat.

Ám amikor a rezgésszámod huzamosabb ideig csökken, akkor érdemes óvatosnak lenned. Ilyenkor erőfeszítéseket kell tenned arra, hogy növeld a rezgésszámodat. Tudatosan kell mindezzel foglalkoznod, mert a rezgésszám befolyásolja az életed minőségét. Az alacsonyabb rezgésszám miatt ugyanis kimerültebb vagy, megbetegedhetsz és hajlamos lehetsz elveszíteni a kapcsolatot a lelkeddel és a szíveddel. Mindez pedig káoszhoz és az életcéljaid elmosódásához vezethet. Az alábbi jelekből azonban megállapíthatod, hogy alacsony-e jelenleg a rezgésszámod.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

lelkipatika lélek
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL