LELKIPATIKA

4 jel, hogy túlságosan törődő vagy és 4 megoldás arra, miként állíthatnád le magad

Volt már úgy, hogy azért szólt meg a párod, a gyereked vagy egy barátod, mert túlságosan anyáskodó vagy? Mániákusan törődsz másokkal és szinte lelki beteg leszel attól, ha nem teheted meg? Ez nem csak rád nézve, de szeretteid számára is okozhat nehézségeket. De semmi gond, amellett, hogy van itt számodra 4 jel, amellyel lecsekkolhatod magad, hogy tényleg ennyire törődő vagy-e, adunk hozzá 4 megoldást is, mit tegyél megszállottságod ellen!

Vonzod a rászorulókat, a kétségbeesetteket és a függőtermészetű embereket

Ezek az emberek mind-mind keresnek valamit és tudják, hogy a magad fajta hajlandó lesz etetni, ész nélkül támogatni, meghallgatni és segíteni nekik. Mágnesként vonzódnak hozzád, mert látják, tudják, képesek felmérni, hogy te mindezt megadhatod nekik. Ám egy idő után annyira korlátozni fognak, hogy semmi testi vagy lelki erőd nem marad, mert mindet elfogják szívni és talán még anyagiak tekintetében is komoly károkat okozhatnak.

Megoldás:

Húzz határokat és tedd világossá mások számára a helyzetet. Ne hagyd magad kihasználni! Mindig erősítsd önmagadat, álláspontodat és a határaidat. Gondolj csak bele, nem igazságos, hogy ennyire megtapossák az önbecsülésedet.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL