LELKIPATIKA

4 mindennapi kifejezés, ami megszakítja a bőség áramlását az életedbe – Észre sem veszed, és kimondod!

Ha javítani akarunk életminőségünkön, először is a gondolkodásunkat kell átformálnunk. A sikerért oda kell figyelnünk a szavainkra. Amit kimondunk, az mind befolyással bír annak az energiájára, amit mi „siker” néven magunkénak akarunk tudni.

A bőség nem csak a pénzre vonatkozik. Ha megtanuljuk jól értelmezni, rájövünk, hogy életünk minden részében szerepet játszik, kapcsolati, spirituális, mentális és fizikai szinten is. Az alábbi kifejezéseket próbáld meg ezentúl elkerülni, vagy ha sokat használod őket, igyekezz mihamarabb leszokni róluk:

“Megpróbálom”

Az, hogy „megpróbálom”, nem egyenlő azzal, hogy „megcsinálom”. Próbálkozni, és cselekedni két különböző dolog, ezért, ha valamit csak megpróbálsz, akkor ne várj eredményt. Míg, ha elhatározod, hogy márpedig ezt most megcsinálod, akkor pozitív energia társul hozzá, és egészen más lesz a végeredmény is.

Meg kell kérdezned magadtól, milyen gyakran használod ezt a kifejezést. Amikor például meghívnak egy partira, mondasz olyat, hogy „igyekszem odaérni”, közben semmi kedved az egészhez? Ez a válasz nem sok pozitív, mozgató energiát hoz elő, nem igaz? Ne feledd, a világon minden energiából áll, az energia a minden, és ez alól nincs kivétel. Ha nem próbálsz ki, illetve nem próbálsz meg dolgokat, a siker minden lehetséges esélyéről le fogsz csúszni. Légy nyitott, bármi is lesz a kísérlet eredménye. Minden próbálkozásból új ötletek születhetnek, amik tovább támogatnak céljaid elérésében.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL