LELKIPATIKA

5 jel, hogy mániákusan pótcselekvő vagy, mert elnyomott lelki gondjaid vannak

Szerző:
Szabó Anna
Sokan hiszik azt, hogy ők biztos tudnának arról, ha pótcselekszenek. Pedig nem így van. Sokaknak fel sem tűnik, annyira automatikussá vált. Márpedig a pótcselekvés egy olyan rossz szokássá fajulhat, hogy pótcselekvő nem bír meglenni a mániái nélkül. Az ilyen szintű pótcselekvők életében komoly lelki gondok húzódhatnak meg a háttérben. Vajon te is ilyen pótcselekvő vagy? Ebből az 5 jelből kiderül!

 

Valahol, egy kicsit mindenki pótcselekvő. Így vezetjük le a stresszt, például babrálással. Babráljuk a hajunkat, a körülöttünk levő tárgyakat. Sokaknak ennyi elég is, és csupán átmenetileg vagy ritkán teszik, de másoknál viszont óriási méreteket öltő mániákká fajul. Olyankor a pótcselekvés már nem old meg semmit, csak elkendőzni a lélekben megbúvó fájdalmat, félelmet, problémát. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL