LELKIPATIKA

5 szuper pénzvonzó megerősítés, hogy elérd a pénzügyi céljaidat

Ha van olyan területe az életnek, ahol legtöbben szívesen vennénk a pozitív megerősítéseket, az a pénzügyeket érinti. Fontos, hogy ne hallgassuk el a problémáinkat e téren és megfelelő köteléket alakítsunk ki az anyagi helyzetünkkel, hiszen az azzal kapcsolatos gondolatok elkísérnek minket életünk végéig. Ha ideges leszel ezektől a képzetektől, talán éppen egy pénzvonzó megerősítésre van szükséged.

Miért van szükség pozitív megerősítésekre?

A pozitív pénzügyi megerősítések megváltoztatják a felfogásodat a pénzügyi helyzetedet illetően, ez pedig – hiszed vagy sem – kezdetnek tökéletesen elég, hiszen a gondolataink érzelmekhez vezetnek. Az érzelmek azok, amik legtöbbször gátat képeznek a megfelelő pénzenergia áramlásában. A pénzvonzó megerősítések segítenek áthidalni ezeket az akadályokat, amelyeket valójában mi magunk hozunk létre a fejünkben. Fontos viszont megjegyezni, hogy egymagában a pozitív szemlélet nem fogja megváltoztatni a pénzügyi helyzetünk fizikai körülményein, annak érdekében cselekednünk is kell. Lejjebb 5 pozitív pénzvonzó megerősítést találsz:
 

A pénzem segítségével remek életet élhetek

Sokan mocskos dolognak tartják a pénzt. Nem eszköznek, amelynek segítségével nagyszerű életet élhetnek, sokkal inkább egy akadálynak, ami csak fájdalomhoz és idegességhez vezet. Ez a megerősítés segít abban, hogy átfordítsd a szemléleted és pozitívan tudj hozzáállni a pénzügyeidhez.
 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL