Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

5 üzenet az Univerzumtól, ami segít felismerni, hogy jó vagy rossz úton jársz-e

Szerző:
Szabó Anna
Az univerzum természetesen mindig a mi érdekünket szolgálja. Igyekszik támogatni, és útba igazítani bennünket. Például, itt van ez az 5 jel, amely által megtudhatod, hogy jó vagy rossz úton jársz-e.

Az, hogy milyen úton járunk, nagyban függ a testi és lelki állapotunktól. Nem árt tudni, hogy magas vagy alacsony rezgésszámmal rendelkezünk. Ugyanis, csak akkor kerülhetünk közelebb céljaink megvalósításához és teljesíthetjük a sorsunkat, ha jó úton járunk, és magas rezgésszámmal rendelkezünk. Ez az 5 jel az univerzumtól segít felismerni, hogy éppen hol tartasz.

A kreativitás szintjeis árulkodik

Az igazi kreativitás megköveteli, hogy az ember kapcsolatban legyen legbensőbb énjével, és kifejezze legmélyebb érzéseit, és vágyait valamilyen kreatív formában, például festészetben, zenében, dekorálásban, lakás átalakításban, vagy írásban. Ha nagyon kreatívnak találod magad, és rendszeresen keresed a kreatív megnyilvánulási lehetőségeket, ez annak a jele, hogy magas a vibrációs energiád. Ha azonban ez az energia sokkal alacsonyabban rezeg, akkor valószínűleg blokkolva van a kreativitásod.

Ezek a jelek megmondhatják, melyik irányba tartasz. A magas vibráció azt jelenti, hogy a helyes úton jársz és minden jól fog alakulni körülötted. Míg az alacsony rezgésszint arra utal: ideje változtatnod.

Ha teljes életet akarsz élni, akkor figyelned kell ezekre a jelekre.
 

forrás

univerzum lelkipatika jelek
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL