Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

6 lépés a lélek sebeinek begyógyításához

Szerző:
Szabó Anna
Olyan világot élünk, ahol mindenkinek komoly fókuszt kellene helyezni öngyógyításra. Fel kell ismernünk a mélyen gyökerező érzelmi felemelkedéseket, melyek létünk középpontjában állnak. A gyógyulás az előjelek és a nyugtalanság forrásának felismerésével kezdődik.

Miután felismertük, nagyon könnyű kezelni őket dokumentálással, belőlük tanulva, megszabadulva tőlük, és esetleg tovább haladva. Életünket mindaddig a célok elérése vezérli, ameddig csak emlékezni tudunk. Annyira, hogy feláldozzuk a lelki békénket, a boldogságunkat és az egészségünket a siker oltárán időnként.

Egy olyan világban élünk, ahol a túlóra normális, viszont az, hogy időt és energiát áldozzunk a kikapcsolódásra és a regenerálódásra, már nem fér bele. Hogyan lehetne a lehetetlent lehetségessé tenni? Ebben segít ez a 6 lépés:
 

Végezz léleknyugtató tevékenységeket

Minden ember egyedi, így mindenki esetében különböző megoldások működnek. Ne keress hát olyan válaszokat, olyan praktikákat, amik mindenkinél működnek. Koncentrálj inkább az igényeidnek megfelelő tevékenységek megtalálására. Míg a meditáció számos embernek segít, másokat a művészet ment meg, de sokan a természetet választják kiútnak. A cél az, hogy békét találj a végrehajtott tevékenység közben. A lényeg az, hogy olyan kényelmes helyet találj, ahol megszabadulhatsz az álarcoktól, és jól érzed magad.
 

lelkipatika lélek
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL