LELKIPATIKA

7 fontos lépés, amivel elérheted, hogy egyensúlyba kerüljenek a csakráid

Az energiagyógyászatban a gyógyulást az segíti elő, ha az egyén személyes energetikai részeit rendbe teszik. Ez kihat a nagyobb energiaközpontokra. Érdemes tehát mind a hét fő csakrát megfelelően működtetni, mert ezek a központjai a testedben áramló energiáknak, amik a gerinceden át a talpadtól a fejed tetejéig áramlanak.

A testnek 7 központja van, ezen belül pedig húsz kisebb csakra irányítja a fizikai, érzelmi, mentális és lelki egészségi állapotot. Ez olyan valami, amit nem lehet szabad szemmel látni, ha azonban nem működik megfelelően, azt érezni fogod. Mit tehetsz annak érdekében, hogy létrehozd az egészséges és kiegyensúlyozott csakrák rendszerét? Íme, 7 egyszerű lépés:

{KEPGALERIA}

7. Szólítsd az Istent

A hetedik csakra, a korona csakra, ez köt össze egy magasabb szellemmel, magasabb rendű lénnyel, és magával az Univerzummal. Megvilágítja a tudatodat. Amikor a korona csakra rendben van, tisztább és szélesebb körű a felfogásod, és mély metafizikai mintákat fedezel fel.

Csakúgy, mint a hatodik csakra esetében, itt is a meditáció lehet hatékony eszköz arra, hogy működésbe hozd ezt a csakrát, de imádkozhatsz vagy kerülhetsz a természettel is kölcsönhatásba. Adj időt magadnak, hogy rátalálj a helyes útra, és észre tudd venni az iránymutató jeleket.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL