LELKIPATIKA

7 tipp, hogyan engedheted el a fájdalmas múltat

A fájdalomhoz, haraghoz és frusztrációhoz való ragaszkodás nem old meg semmit, sokan mégsem képesek őket elengedni. Ennek talán az az oka, hogy már az életük részévé váltak ezek az érzések, és furcsa módon kényelmesen érzik magukat a társaságukban. Ettől azonban továbbra is áldozatok maradnak, és képtelenek lesznek erős öntudattal szembenézni önmagukkal és a jövő kihívásaival.

Ha nehezen tudod elengedni a traumákkal teli múltadat, rossz kapcsolatokat, sérelmeket és veszteségeket, ez a 7 tipp segíteni fog:

Fogadd el az embereket és szituációkat olyannak, amilyenek

Mindenkinek vannak elvárásai párkapcsolatokkal és emberekkel kapcsolatban, ezek azonban sokszor nem egyeznek meg a valósággal. Nehéz elfogadni az igazságot, ha valaki a fejében már mindent összerakott. Meg kell tanulnod rugalmasnak lenni és alkalmazkodni a változásokhoz. Ha tiszteled a többi ember személyiségét, ők is tisztelni fogják a tiédet. Tudnod kell, hogy senki sem tökéletes, mindenkinek meg vannak a maga hibái, így neked is. Idővel megtanulod, hogy a világ nem mindig a te javadat akarja szolgálni. A legtöbb, amit tehetsz az, hogy felelősséget vállalsz és a lehető legjobb önmagad adod, hálás leszel a fejlődésért és bízol abban, hogy folytatódni fog.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL