LELKIPATIKA

7 tipp, hogyan engedheted el a fájdalmas múltat

A fájdalomhoz, haraghoz és frusztrációhoz való ragaszkodás nem old meg semmit, sokan mégsem képesek őket elengedni. Ennek talán az az oka, hogy már az életük részévé váltak ezek az érzések, és furcsa módon kényelmesen érzik magukat a társaságukban. Ettől azonban továbbra is áldozatok maradnak, és képtelenek lesznek erős öntudattal szembenézni önmagukkal és a jövő kihívásaival.

Ha nehezen tudod elengedni a traumákkal teli múltadat, rossz kapcsolatokat, sérelmeket és veszteségeket, ez a 7 tipp segíteni fog:

Ne éld bele magad semmibe, ha emberekről van szó

Az élet dinamikus és mozgalmas, semmi sem garantált benne, és gyakorlatilag nincs olyan dolog, aminek segítségével biztosak lehetünk abban, hogy egy-egy helyzet úgy fog elsülni, ahogyan azt mi szeretnénk. Gyakran frusztráltak és idegesek leszünk, amikor valami végül nem felel meg az elvárásainknak, még ha azok irreálisak is. Próbáld meg beleképzelni magad a másik ember helyébe, így talán reálisabb dolgokat fogsz tőlük várni. Egy egészséges kapcsolat nem manipulációra, hanem őszinteségre épül. Egymás hibáztatása helyett le kell ülnötök, hogy megbeszéljétek, mit rontottatok el, és min lehet a leghamarabb változtatni.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL