LELKIPATIKA

7 tipp, hogyan engedheted el a fájdalmas múltat

A fájdalomhoz, haraghoz és frusztrációhoz való ragaszkodás nem old meg semmit, sokan mégsem képesek őket elengedni. Ennek talán az az oka, hogy már az életük részévé váltak ezek az érzések, és furcsa módon kényelmesen érzik magukat a társaságukban. Ettől azonban továbbra is áldozatok maradnak, és képtelenek lesznek erős öntudattal szembenézni önmagukkal és a jövő kihívásaival.

Ha nehezen tudod elengedni a traumákkal teli múltadat, rossz kapcsolatokat, sérelmeket és veszteségeket, ez a 7 tipp segíteni fog:

Ne korlátold le magad a gondolataiddal

Egy szakítás után a legrosszabb dolog, amit tehetsz az, ha kétségbe vonod a benned rejlő lehetőségeket, és a saját értékeidet. Negatív fényben tünteted fel magad, olyan gondolataid támadnak, hogy minden miattad történt, és hogy megérdemled a fájdalmat és a büntetést. A múltad alapján határozod meg a jelenlegi önmagadat, pedig az már elmúlt, és nem is jön vissza soha. Senki sem tökéletes, te sem vagy az, de ha tudod, mik a gyengeségeid, és kész vagy dolgozni rajtuk, hatalmas változásokat tudsz elérni. Az, hogy mások hogyan kezelnek, nem téged, hanem őket írja le. Nem leszel kevesebb csak azért, mert valaki nem látja, mennyire értékes vagy.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL