LELKIPATIKA

A szív 7 csodálatos képessége - Tárd ki a szívedet, és megváltozik a világod!

Szerző:
Szabó Anna
A mindennapokban gyakori a „szívében” kifejezés használata, jelezve ezzel azt, hogy mennyire fontos a szív. Érdemes megjegyezni, hogy ilyesféle jelentőséget az elmének nem tulajdonítanak, noha nyilván elengedhetetlenül fontos. Minden nyelvben visszaköszön az, hogy a szív, és ami abból fakad, mennyire fontos.

 

Természetesen ilyenkor nem orvosi értelemben van szó a szívről, hanem a belső tér metaforája, egy csöndes központ, amely lehetővé teszi a pozitív érzelmek kialakulását, a szeretet, intuíció, együttérzés, bátorság, remény és bizalom kialakulását.

Általános bölcsesség az, hogy a legnagyobb harcok, amiket vívsz, a szív és az elme között zajlanak. Amikor a szív és az elme nincsenek szinkronban, akkor gyakran válik minden diszharmonikussá. Ha azonban összhangban vannak, akkor az élet csodálatos és olyan energiák szabadulnak fel, amelyek segítenek elérni a legvégső céljaidat. A béke érzése, maga a harmónia és a célok iránti küzdés váltakozik benned.

Minél több élettapasztalatod van, annál erőteljesebb lesz a megérzésed, hogy ha a szíved nyitott, mindent elérhetsz, amit csak elképzeltél. Noha rengeteg éven át tanulhattál középiskolában és egyetemen, mégis rejtve maradt előled ez a tudás. Semmilyen tudás nem érhet fel ugyanis a szív erejével. Számos olyan tanító és guru élt a történelem során, akik olyan tudás birtokában voltak, amelyeknél nem létezik nagyobb a világon. Igazság, belső béke és elképesztő karizma áramlott a szívükből.

A szívnek van hét különleges képessége, amelyeket érdemes mozgósítani, így szabadon áramolhat egy különleges energia.

{KEPGALERIA}

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL