LELKIPATIKA

Használd ezt a 7 stratégiát, hogy megszabadulj a rossz karmától

A rossz karmát a neheztelés táplálja. Ez vonzza azokat az embereket, akik még több okot adnak arra, hogy ingerült legyél. Gyakorold az alábbi 7 stratégiát, hogy megszabadulj a jelenlegi karmádtól és új életet kezdj.

A karma szörnyű sablonokba ejthet minket. Ugyanolyan típusú embereket, betegségeket, munkát, eseményeket, baleseteket, és szükségtelen terheket vonzunk az életünkbe. A szükséges törés a karmikus ciklusban akkor következik be, amikor elemezzük személyes karmánkat, és megtesszük a szükséges lépéseket annak megoldására.

Ismerd fel a saját karmádat!

A karma azonosítása azt jelenti, hogy meg kell határozni az élet azon területeit, amely szerinted stagnál nálad. A karrieredben nem tudsz előre lépni, vagy a kapcsolatod nem mozdul semerre? Túl régóta vannak küzdelmeid bizonyos családtagokkal? Mindannyian egyedülálló karmával rendelkezünk, amely nemkívánatos körülmények között elkülönít minket. Őszintén gondold át az akadályokat és értsd meg, hol van a probléma. Mikor és hogyan kezdődött ez az egész? A karmikus csomók kibontása, és a valódi potenciál felé haladás első lépése a probléma gyökeréhez való visszatérés.
 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL